Feltinstruktørkurs og jentesamling 20.-22. september

Hei

Vil minne om to kurs som går i Skjelstadmark i Trøndelag 20.-22. september. Påmeldingsfrist for begge er 1. september. Anbefaler dere å informere aktuelle i deres lag/samlag.

Feltinstruktørkurset:
Feltinstruktørkurset for 2019 arrangeres 20.-22.september i Skjelstadmark, like ved Stjørdal.

Les mer om dette her: http://www.dfs.no/feltinstruktorkurs2019.

Jentesamling i felt og skogsløp:
Denne samlingen er en unik mulighet til å lære mer om grovfelt og skogsløp med skyting. Samlingen er kun for kvinner og går parallelt med feltinstruktørkurset. Kurset er en del av en målrettet satsning for å få med flere kvinner til å delta på feltskyting og spesielt til NM Skifelt i 2022. I 2022 kan det deles ut kongepokal til beste kvinne dersom det er minimum 15 startende. Vi håper at flest mulig vil være med slik at terskelen for å delta skogsløp eller skifelt blir lavere. Samlingen er også for de som har erfaring med felt, skogsløp og skifelt fra før. Her vil alle få anledning til å lære noe nytt.

Les mer om dette her: www.dfs.no/jentesamling.

Felles for begge kursene:
Reise til og fra dekkes etter gjeldende satser. Flybilletter bestilles av Skytterkontoret. Opphold under kurset dekkes av DFS. Det serveres frokost, lunsj og middag under kurset. For deltakere som kommer med fly blir det koordinert for fellestransport til og fra kursstedet.

NB: Info om våre ordinære skyteinstruktørkurs i november kommer senere.

Med vennlig hilsen
Ola Fjuk-Herje
Ungdomskonsulent
Det frivillige Skyttervesen
+47 97 59 27 54