Presse og publisering

Presse og publiseringsinformasjon for
Bodø Østre skytterlag

Presse som ønsker kontakt med skytterlaget i forbindelse med artikler bes ta kontakt med styreleder og/eller prosjektleder/stevneleder. Det kan også sendes oss en epost på bodo-ostre@skytterlag.no for å bli satt i kontakt med relevant person for den aktuelle henvendelsen.

Dersom du som lagsmedlem blir kontaktet av pressen for å lage et innslag om prosjekter eller lignende som gjelder hele laget, skal du henvise pressen videre til styreleder og/eller prosjekt/stevneleder for avklaring hvem som skal uttale seg på vegne av skytterlaget. Det samme gjelder dersom du kontakter pressen for å få laget et innslag.

Blir du spurt om intervju om dine egne prestasjoner på og rundt banen, står du selvfølgelig fritt til å skryte uhemmet av deg selv og skytingen som sport!

Publisering av nyheter på skytterlagets hjemmeside og Facebooksider skal avklares med relevant leder/ansvarlig før noe gjøres offentlig. I hovedsak er det sekretær som legger ut informasjon som tilsendes fra relevante ledere/ansvarlige personer.

Større nyheter skal publiseres på nettsiden vår før det legges ut lenke på Facebooksiden.

Generell informasjon som invitasjoner, avlysninger og resultater kan legges ut uten nærmere forespørsel på både nettsiden og Facebook.
Bilder med tekst fra stevner vi deltar på kan også publiseres på Facebook uten nærmere avklaring.

Eventuelle spørsmål om denne rutinen kan rettes til styret ved leder.