Informasjon fra leder

Hei igjen, alle sammen 🙂

Da begynner denne damen å komme seg ut av den verste ammetåka, og jeg har tatt fatt på en del arbeid for laget som har lagt på vent. Eldstejenta har startet på skola, og jeg regner med de fleste av dere også er tilbake på skola eller jobben. Rart det der hvordan det plutselig blir hverdag igjen når sommeren er over 😉 Håper alle har hatt det fint.

Først vil jeg bare si tusen takk for en flott gjennomføring av NNM 2018! Selv om jeg selv ikke var så mye tilstede må jeg si at jeg syns det gikk veldig bra. Og mange fine resultater på banen og i felten ble det også 🙂

Flere av dere var også på LS, så det ble en god del bra skyting der også. Godt jobbet!

Nå begynner innspurten for å få skytehallen på Bestemorenga ferdig, så håper alle er klare til å ta i et tak eller to på dugnadene vi må ha etter hvert. Her vil det komme nærmere informasjon når kommiten får lagt planene videre. Slik det ser ut foreløpig vil vi nok må starte innendørssesongen på Kirkhaugen, men vi flytter inn i nyhallen så snart som mulig.

Jeg vil også be dere sjekke terminlisten godt slik at de som har ansvar ved stevner, treninger, storviltprøven osv. møter når de skal. Det er viktig for at vi skal ha det hyggelig sammen at arbeidet fordeles og alle gjør sine oppgaver.

Styret vil ha sitt neste møte i starten av september, det er bare å melde inn saker til oss. Frist 1. september.

Er det kommentarer eller spørsmål til informasjonen over, eller på informasjon som legges ut på nettsiden og Facebook er det bare å ta kontakt. Jeg er ikke alltid like enkel å nå på telefonen, men svarer epost og meldinger så snart som mulig og ringer tilbake når jeg har et ledig øyeblikk fra mating og skifting.

Ønsker alle en riktig fin høst 🙂

Mvh
Katarina, leder