Invitasjon Camp Meråker

 Vi har gleden om å informere om en ny-oppstartet skyttersamling for skyttere mellom 12-16 år.

VELKOMMEN TIL CAMP MERÅKER – IDRETTSGLEDE I VERDENSKLASSE

Meråker videregående skole arrangerer Camp Meråker i 3 ulike idretter sommeren 2020. Camp Meråker gir deg ekte idrettsglede, opplevelser og vennskap. Vår målsetning er å tilby aktiviteter med høy kvalitet og gi deltagerne både sportslig utbytte og inspirasjon til videre satsning i langrenn, skiskyting og skyting.

I tillegg til trening og undervisningsøkter legges det opp til sosiale og morsomme aktiviteter og naturopplevelser. Opplev innholdsrike dager med gode råd fra dyktige instruktører.

Under oppholdet får skytterne skutt både innendørs, bane og felt. Med tett oppfølgning av flinke instruktører blir skytterne mer kjent med nye og ulike metoder å trene på, samtidig som de blir kjent med nye skyttere fra hele landet. Med mye skyting, i tillegg til andre fysiske og sosiale aktiviteter, garanterer vi et lærerikt opphold.

Deltagerne bor på «Sportstunet» som er et moderne overnattingsbygg, vegg i vegg med idrettsanleggene i Meråker. Vi har satt et maksimum på 120 deltagere per uke for å sikre at alle blir tatt godt vare på.

Sjekk ut vår nettside og meld deg på:  www.campmeraker.no

Velkommen til Camp Meråker

Med vennlig hilsen
Arild Askestad
Koordinator Camp Meråker
www.campmeraker.no