Ole Røstvold er død

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at en ekte DFS’er og skyttervenn har tatt farvel. Ole Røstvold gikk bort torsdag den 8. november, 77 år gammel.<br><br>

Ole var mye plaget av sykdom de siste årene, men på et imponerende vis kunne vi se at han kviknet til inn i mellom. Med geværet i hånda var det knapt noen som kunne forestille seg hvilke plager han hadde. Dog fikk sykdommen overtaket i høst, og torsdag 8. november sovnet han stille inn i sitt hjem.

Vi husker Ole aller mest som en fremragende skytter, og en som det stod respekt av. Hans omtanke for spesielt de unge var også noe vi merket oss.

Spurte du Ole om råd, både faglige og skytterpolitiske, fikk du alltid velfunderte og gode svar. Han var trygg å forholde seg til, og i ordets beste mening en sann venn.

Ole har en lang løpebane som skytter, og med mange gode og store prestasjoner over et langt tidsrom. Fra samlagsmester på bane i 1967 og felt i 68/69 til hans seneste prestasjoner da han under NNM i 2011 vant felt i V73. Han tok også medalje på bane under LS i Bodø i 2011.

Vi følte vel på et vis at Ole tok farvel med oss som skytter da han deltok under AN finalen på Bestemorenga i september i høst. En finale han selvsagt vant og dermed fikk vandretrofe til odel og eie.

Ole har også gjort seg bemerket i administrative gjøremål. Han var leder i Salten skyttersamlag i 1970/71 og leder i BØS 1991-93.

Han fikk Salten skyttersamlags fortjenstmedalje i 1979 og DFS takkediplom for fortjenstfullt virke i 1982. Ole var også æresmedlem i skytterlaget.

Våre tanker går i denne stund til Ole’s hustru Oddny, sønnen Ole Johnny med familie og øvrige pårørende.

Vi lyser fred over Oles gode minne!

Bodø Østre skytterlag