Lagmester Felt – IK3

Vi gratulerer Mats Jensen som lagmester kl 2-5, V55 i lagmesterskapet på felt med 38/4. Det var tett i toppen før finalen som bestod av klasse 2 og 4 skyttere. Dagens overraskelse var nok Nina Jensen som lå på skive 1 i finalen med 29 treff, og fikk føle hvordan det var! Hun endte på femteplass med 37/2.

Lars A Nystad leverte en prikkfri finale og skjøt seg opp fra andre finalelag til plass nr 2 og 37/9. På tredjeplass finner vi nok en overraskelse – Stig Sørensen (klasse 2) – som hadde 28 treff med seg inn og endte på 37/4

På finfelten måtte det omskyting til i R-klassen, her vant Runar Tobiassen og ble lagmester.

I klasse ER gikk seieren til Invgvill Tobiassen.

I klasse J vant Sander A.B. Ellingsen

I V65 ble Magne Drægni lagmester.

I V73 gikk tittelen til Terje Nesje.

I klasse V55 ble Magnus Lund lagmester.

I klasse 1 ble Terje Holten lagmester.

I klasse 2 ble Stig Sørensen lagmester.

I klasse 3 ble Elisabeth Nystad lagmester.

I klasse 4 ble Mats Jensen lagmester.

I klasse 5 ble Lars A Nystad lagmester.

Vi legger ut komplett resultatliste i løpet av kommende uke da vi fortsatt har problemer med å få lagt ut vedlegg på våre nettsider.